Skip to main content Skip to footer

Wie zijn wij?

W&M Tuincomfort

W&M Tuincomfort staat garant voor hoogwaardige tuinprojecten waarin persoonlijke zorg en kwaliteit samenkomen.

W&M, de voorletters van onze toegewijde eigenaren Wim Kluft en Martin van den Enden, symboliseren de persoonlijke toewijding die wij in elk tuinproject steken. Tuincomfort belichaamt onze belofte aan u: wanneer u besluit uw tuin aan te pakken, streven wij ernaar als hoveniersbedrijf alle aspecten voor u te regelen. Zo verzekeren wij u dat elk detail met precisie wordt verzorgd, waardoor u binnenkort onbezorgd kunt genieten van uw vernieuwde tuin.

Bij W&M Tuincomfort, streven we ernaar om uw tuin niet slechts tot een visueel pareltje te maken, maar vooral tot een oase van ontspanning en genot. Of het nu om een groot of klein project gaat, om snoeien, bestraten, onderhouden, veranda’s, tuinhuizen of vijvers, W&M Tuincomfort staat voor kwaliteit. We willen een tuin creëren waarin u niet alleen hoeft te werken, maar waarin u vooral kunt genieten van de buitenbeleving.

In essentie staat onze naam voor écht tuincomfort! We begrijpen echter dat u mogelijk niet alle aspecten uit handen wilt geven en wellicht graag een aantal zaken zelf wilt regelen. Dat is natuurlijk ook mogelijk! Met onze uitgebreide ervaring zijn wij bedreven in het ontwerpen en onderhouden van diverse tuinen, waaronder particuliere tuinen, bedrijfstuinen, gebruikstuinen voor instellingen (zoals dagverblijven en verzorgingstehuizen), en openbare inrichtingen – zowel groen als bestrating (zoals parkeerterreinen en begraafplaatsen). Bij W&M Tuincomfort streven wij naar een flexibele aanpak die naadloos aansluit op uw wensen en behoeften.

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door verder te gaan, stemt u in met het gebruik van cookies.