Wie zijn wij?

Eigenlijk is geen enkele opdracht voor W&M Tuincomfort te groot of te klein. U kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het voor u regelen.

Home » Wie zijn wij?

W&M Tuincomfort Lepelstraat

Of het nu om een groot of klein project gaat, om snoeien, bestraten, onderhouden, veranda’s, tuinhuizen of vijvers, W&M Tuincomfort staat voor kwaliteit.

In de onderstaande video legt Wim Kluft u uit hoe W&M Tuincomfort is ontstaan. Deze video is gemaakt op de Dag van de Hoveniers in de Wouwse Tuinen op 27 september 2014 door Rinus van Wezel.

De Wouwse Tuinen is een permanente expositieruimte voor 13 hoveniers uit de regio die daar ieder een eigen afgebakend deel van hebben ingericht waar te zien is wat ze o.a kunnen bieden op het gebied van tuinaanleg en inrichting. W&M Tuincomfort is één van de 13 exposanten daar.

Contact

Onze naam

De naam W&M Tuincomfort bestaat uit twee delen:

W&M zijn de voorletters van de eigenaren van dit hoveniersbedrijf: Wim Kluft en Martin van den Enden. Tuincomfort, Als u uw tuin gaat aanpakken, wilt u dat uw hoveniersbedrijf alles voor u regelt. Op die manier weet u dat alles goed geregeld wordt en u straks heerlijk in uw nieuwe tuin kunt zitten.

Daarnaast wilt een mooie tuin waar u veel van kunt genieten en niet alleen maar in hoeft te werken.

Kortom: echt tuincomfort!

Geeft u liever niet alle touwtjes uit handen en regelt u ook graag het een en ander zelf? Dat kan natuurlijk ook! Wij hebben een ruime ervaring met:

  • particuliere tuinen
  • bedrijfstuinen
  • gebruikstuinen voor instellingen (dagverblijven, verzorgingstehuizen, enzovoorts)
  • openbare inrichting – zowel groen als bestrating (parkeerterreinen, begraafplaatsen, enzovoorts)

Ons werk

Tuincomfort
Share This