Skip to main content Skip to footer

Boomverzorging

Boomverzorging op hoog niveau

Het onderhouden en snoeien van bomen vereist specifieke expertise en ervaring. Doordachte boomverzorging verlengt niet alleen de levensduur van een boom aanzienlijk, maar zorgt er ook voor dat de boom niet te omvangrijk wordt. Bovendien worden potentiële ziektes tijdig ontdekt, waarmee mogelijke veiligheidsrisico's worden voorkomen. Bij W&M Tuincomfort beschikken we over een team van gespecialiseerde vakmensen die uw bomen de best mogelijke zorg kunnen bieden.

Snoeien en Vellen

Bij het planten van een boom is het van belang om vooruit te denken over de mogelijke omvang in de toekomst. Oudere bomen, geplant vele jaren geleden, kunnen vaak voor problemen zorgen. Door regelmatige snoei blijven de bomen niet alleen gezond, maar blijven ze ook beheersbaar in omvang.

Bij het snoeien hechten we waarde aan het behoud van de natuurlijke vorm van de boom.

Indien nodig kunnen we ook bomen vellen. Zelfs als ze zich in de nabijheid van een garage of huis bevinden, vormt dit voor ons geen probleem. Ons team maakt gebruik van gespecialiseerde klimuitrusting met klimlijnen of een hoogwerker bij boomverzorging of het verwijderen van bomen.

Het afval dat hierbij ontstaat, wordt uiteraard door ons afgevoerd, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken.

Groeiende groene verhalen

Bij W&M Tuincomfort gaan we verder dan alleen boomverzorging; we zijn toegewijd aan het creëren van groene verhalen door het aanplanten van bomen. Onze expertise strekt zich uit tot het zorgvuldig kiezen van geschikte boomsoorten, het juist plaatsen van jonge bomen, en het implementeren van duurzame groeimethoden.

Ontvang een op Maat gemaakte offerte voor uw tuinproject!

Bij W&M Tuincomfort staan we klaar om uw bomen in balans te brengen en te houden. Ontdek hoe regelmatig onderhoud een positieve impact kan hebben op de gezondheid en uitstraling van uw bomen. Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door verder te gaan, stemt u in met het gebruik van cookies.