Boomverzorging

Eigenlijk is geen enkele opdracht voor W&M Tuincomfort te groot of te klein. U kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het voor u regelen.

Home » Diensten » Boomverzorging
Het verzorgen en snoeien van bomen vergt specifieke vakkennis en ervaring. Goede boomverzorging verlengt de levensduur van een boom aanzienlijk. Daarnaast zorgt boomverzorging ervoor dat de boom niet te groot wordt, worden eventuele ziektes op tijd ontdekt en ontstaan er geen veiligheidsrisico’s. Bij W&M Tuincomfort hebben we een team van specialisten om uw bomen van de beste zorg te voorzien.

Snoeien of vellen

Bij het planten van een boom moet u al nadenken over hoe groot deze boom kan gaan worden. Want regelmatig zorgen bomen die tientallen jaren geleden geplant zijn voor grote problemen. Door regelmatig uw bomen te laten snoeien blijven de bomen gezond en worden ze niet te groot.

Bij snoeien vinden we het belangrijk dat de natuurlijke vorm van de boom behouden blijft.

Als een boom verwijderd moet worden, dan is dat voor ons geen probleem. Zelfs niet al staat deze naast een garage of huis.

Bij de boomverzorging of het omhalen van bomen maken we gebruik van een speciale klimuitrusting met klimlijnen of een hoogwerker.

Het afval wordt natuurlijk door ons voor u afgevoerd.

Contact

  • Velden met een * zijn verplicht

Ons werk

Tuincomfort
Share This