Onderhoud

Eigenlijk is geen enkele opdracht voor W&M Tuincomfort te groot of te klein. U kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het voor u regelen.

Home » Diensten » Onderhoud
Tuinonderhoud is nodig om ervoor te zorgen dat uw tuin blijft zoals u hem opgeleverd heeft gekregen. De kunst is ervoor te zorgen dat het juiste beeld behouden blijft volgens uw tuinontwerp.

Onze hoveniers zijn echte onderhoudsspecialisten met een groen hart. Ze weten precies wat uw tuin nodig heeft en welke planten, struiken of bomen wat extra aandacht verdienen. Door onze vakkennis halen we het optimale uit uw tuin.

Diverse werkzaamheden

Ook het onderhouden van uw vijver, het beheersen van onkruid, het ruimen van blad, nieuwe beplanting, snoeien, poten van bollen, het onderhouden van uw gazon (maaien, verticuteren, bemesten) enzovoorts kunnen wij voor u verzorgen.

Door regelmatig onderhoud halen onze hoveniers het beste uit uw planten naar boven. Het terugsnoeien van uw planten op het juiste moment verlengt bijvoorbeeld de bloeitijd. Goed snoeien zorgt ook voor mooie volle bomen, struiken en planten en de beheersbaarheid van uw tuin.

Tuinonderhoud op maat

Bij W&M Tuincomfort kiest u voor tuinonderhoud op maat. U kiest zelf wanneer u een kleine of grote onderhoudsbeurt uit wilt laten voeren. Een onderhoudsabonnement voor een aantal keer peer jaar onderhoud is nog gemakkelijker.
De vakantiebeurt is ook heel praktisch, na uw vakantie ligt ook uw tuin er weer perfect bij.

Samen met onze hoveniers uw tuin onderhouden is ook mogelijk. Wij werken met u samen en delen onze kennis en leren u de kneepjes van het vak.

Beregening

Een complete volautomatische beregeningsinstallatie voor de tuin, waar u geen omkijken naar heeft. Wie wil dat nou niet? Zorgeloos op vakantie of gewoon genieten in de tuin als u thuis bent; het gazon, de plantenbakken en borders krijgen water als het systeem daar om vraagt. W&M Tuincomfort heeft ruimschoots ervaring in het aanleggen hiervan en maakt voor elke tuin een beregeningsadvies op maat.

Winterklaar maken

Uw tuin winterklaar maken hoort ook bij het tuinonderhoud. Veel particulieren, bedrijven, scholen en zorginstellingen maken gebruik van onze winterklaar service.
Door uw tuin winterklaar te maken blijft uw tuin mooi in de winter en komt uw tuin goed door de winter en eventuele vorstperiode heen. Als uw tuinontwerp goed is blijft uw tuin ook mooi groen in de winter.
Is uw tuin kaal in de winter? Dan planten we nog wat groenblijvende struiken zodat uw tuin er alle seizoenen mooi bij staat.

Wij maken uw tuin winterklaar en verzorgen onder anderen snoeiwerkzaamheden, bladruimen, spitten en bemesten van borders en eventueel verplant werkzaamheden. Het beschermen van uw planten tegen vorst en het verzorgen van uw gazon horen ook bij het winterklaar maken van uw tuin. We sluiten desgewenst ook uw tuinslang of irrigatiesysteem af om bevriezing te voorkomen.

Contact

  • Velden met een * zijn verplicht

Ons werk

Tuincomfort
Share This