Skip to main content Skip to footer

Onderhoud

Een Groen Meesterwerk Behouden

Tuinonderhoud vormt de sleutel tot het behoud van de oorspronkelijke pracht van uw tuin. Onze hoveniers, gedreven door een groen hart, zijn ware onderhoudsspecialisten. Ze begrijpen feilloos wat uw tuin nodig heeft en welke planten, struiken of bomen extra aandacht verdienen. Met onze diepgaande vakkennis halen we het optimale uit uw tuin.

Een breed scala aan werkzaamheden valt onder onze deskundige zorg. Of het nu gaat om het onderhouden van uw vijver, het bestrijden van onkruid, het verwijderen van bladeren, het aanplanten van nieuwe gewassen, snoeien, het planten van bollen, of het verzorgen van uw gazon (maaien, verticuteren, bemesten), wij nemen al deze taken met toewijding op ons.

Door regelmatig onderhoud brengen onze hoveniers het beste naar boven in uw planten. Het tijdig terugsnoeien van planten verlengt bijvoorbeeld de bloeiperiode, en correct snoeien bevordert de volheid en beheersbaarheid van bomen, struiken en planten.

Bij W&M Tuincomfort kiest u voor tuinonderhoud op maat. U bepaalt zelf wanneer u een kleine of grote onderhoudsbeurt wilt uitvoeren, en een onderhoudsabonnement maakt het nog eenvoudiger. Onze vakantiebeurt is ook zeer praktisch; na uw vakantie ligt uw tuin er weer perfect bij.

Samen met onze hoveniers uw tuin onderhouden behoort eveneens tot de mogelijkheden. We werken zij aan zij, delen onze kennis en leren u de fijne kneepjes van het vak.

Een volledig geautomatiseerd beregeningssysteem voor de tuin, waar u geen omkijken naar heeft, behoort ook tot onze diensten. Zorgeloos op vakantie of genieten in de tuin; het systeem geeft uw gazon, plantenbakken en borders precies de juiste hoeveelheid water wanneer dat nodig is.

Winterklaar maken

Uw tuin winterklaar maken is een integraal onderdeel van ons tuinonderhoud. Onze winterklaarservice wordt veelvuldig gebruikt door particulieren, bedrijven, scholen en zorginstellingen. Door uw tuin winterklaar te maken, behoudt uw tuin zijn schoonheid gedurende de wintermaanden en trotseert hij vorstperiodes met gemak. Indien uw tuinontwerp in de winter wat kaal oogt, planten we wintergroene struiken, zodat uw tuin er het hele jaar door prachtig bij staat.

Wij maken uw tuin winterklaar door onder andere snoeiwerkzaamheden, bladruimen, spitten en bemesten van borders, en eventueel verplantwerkzaamheden. Ook het beschermen van uw planten tegen vorst en de zorg voor uw gazon maken deel uit van ons winterklaar maakritueel. Desgewenst sluiten we ook uw tuinslang of irrigatiesysteem af om bevriezing te voorkomen. Bij W&M Tuincomfort staat uw tuin in elk seizoen centraal, en wij nemen graag de zorg voor uw groene oase op ons.

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door verder te gaan, stemt u in met het gebruik van cookies.