Bestrating

Eigenlijk is geen enkele opdracht voor W&M Tuincomfort te groot of te klein. U kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het voor u regelen.

Home » Diensten » Bestrating
Het is bijna niet voor te stellen: een tuin zonder bestrating.

Een mooi terras, een brede oprit of een slingerpaadje tussen uw mooie planten door. Dit alles maakt uw tuin praktischer en aantrekkelijker om in te verblijven.

Stratenmakers zijn dan ook onmisbaar bij de aanleg van uw tuin.

Nieuwe tuin

Afhankelijk van het ontwerp en de stijl van uw tuin en uw persoonlijke smaak wordt gekozen voor het materiaal. Wij kunnen alle materialen verwerken in uw tuin: flagstones, tegels, klinkers, natuursteen, siergrind of grit. Uiteraard wordt gewerkt met materialen van zeer goede kwaliteit om ervoor te zorgen dat u jaren vooruit kunt.

Bestraten is een vak apart en daarom hebben wij ons gespecialiseerd om naast kwalitatief goed materiaal ook een perfecte afwerking te kunnen leveren.

Herstraten en ophogen

Verzakte tuinbestrating ziet er slordig uit en is gevaarlijk. Over uitstekende of losliggende tegels kunt u makkelijk struikelen en lelijk vallen.

Of uw bestrating nu verzakt of verouderd is of u wilt gewoon eens wat anders, u bent bij W&M Tuincomfort aan het juiste adres.

Omdat wij niet alleen specialisten, maar ook veelzijdig zijn, is het maken van tuinmuurtjes, vijverranden of het plaatsen van palissaden geen enkel probleem.

Materiaal

Wij regelen voor u dat het materiaal wordt aangeleverd en voeren eventuele oude bestrating voor u af.

Contact

  • Velden met een * zijn verplicht

Ons werk

Share This