Bestrating

Eigenlijk is geen enkele opdracht voor W&M Tuincomfort te groot of te klein. U kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het voor u regelen.

Home » Diensten » Bestrating

Bestrating

Wilt u uw tuin laten bestraten door een professioneel bedrijf? Eigenlijk is geen enkele opdracht voor W&M Tuincomfort te groot of te klein. U kunt het zo gek niet bedenken of wij regelen het voor u. Of u nu uw voortuin wilt bestraten of uw achtertuin, wij staan voor u klaar.

Uw tuin laten bestraten

Het is bijna niet voor te stellen: een tuin zonder bestrating. Een mooi terras, een brede oprit of een slingerpaadje tussen uw mooie planten door. Dit alles maakt uw tuin praktischer en aantrekkelijker om in te verblijven. Stratenmakers zijn dan ook onmisbaar bij de aanleg van uw tuin. Bestraten is een vak apart en daarom hebben wij ons gespecialiseerd om, naast kwalitatief goed materiaal, ook een perfecte afwerking te leveren.

Laat uw tuin er als nieuw uitzien

Afhankelijk van het ontwerp en de stijl van uw tuin en uw persoonlijke smaak wordt gekozen voor het materiaal. U kunt alle materialen laten verwerken bij het bestraten of betegelen in uw tuin: flagstones, tegels, klinkers, natuursteen, siergrind of grit. Uiteraard wordt gewerkt met materialen van zeer goede kwaliteit om ervoor te zorgen dat u jaren vooruit kunt. Wij regelen voor u dat het materiaal wordt aangeleverd en voeren eventuele oude bestrating voor u af. Zo hoeft u zich bij het laten betegelen of bestraten van uw tuin helemaal nergens zorgen om te maken. Onze medewerkers zorgen voor een perfect eindresultaat. Heeft u een materiaal in gedachten dat u wilt gebruiken? Of heeft u nog voldoende materiaal liggen om te hergebruiken? Laat het ons weten! Wij zoeken graag met u mee naar creatieve oplossingen.

Opnieuw bestraten en ophogen

Verzakte tuinbestrating ziet er slordig uit en is gevaarlijk. Over uitstekende of losliggende tegels kunt u makkelijk struikelen en lelijk vallen. Of uw bestrating nu verzakt of verouderd is of u gewoon eens wat anders wilt, bij W&M Tuincomfort bent u aan het juiste adres. Als veelzijdige specialisten is het maken van tuinmuurtjes, zwemvijvers, vijverranden of het plaatsen van palissaden voor ons geen enkel probleem. Wij bestraten iedere voortuin én achtertuin!

De kosten van het bestraten van uw tuin

Wanneer u uw voortuin of achtertuin door ons laat bestraten, wilt u natuurlijk wel een inschatting van de kosten. Onze medewerkers stellen graag een offerte op maat voor u samen. Hierin komen alle kosten aan bod voor het betegelen of bestraten van uw tuin. De uiteindelijke offerte hangt af van de materiaalkeuze, het oppervlak dat betegeld of bestraat wordt en eventuele toevoegingen.

Neem contact op voor de mogelijkheden

Bij vragen over onze diensten staan onze medewerkers voor u klaar. Stel uw vragen via 0164-854479. Of het nu gaat over de kosten van het laten bestraten of betegelen van uw voortuin of achtertuin of de mogelijkheden voor materiaal: wij vertellen u graag meer.

Contact

  • Velden met een * zijn verplicht

Ons werk

Tuincomfort
Share This