Als u uw tuin gaat aanpakken, wilt u dat uw hoveniersbedrijf alles voor u regelt.

Home » Zwemvijver ontwerpen

Zwemvijver ontwerpen in de regio Bergen op Zoom

Wanneer u droomt van een zwemvijver in uw tuin, ontwerpen de professionals van W&M Tuincomfort uit Lepelstraat (gemeente Bergen op Zoom) deze graag voor u. Wij hebben al vele droomtuinen mogen realiseren, voor zowel bedrijven als particulieren. Maak uw wensen en eisen aan ons kenbaar en wij zorgen ervoor dat deze waargemaakt worden.

Een zwemvijver voor in uw tuin laten ontwerpen

U houdt van zwemmen en zou het liefst de hele dag in het water willen liggen; ook thuis. Wat dacht u daarom van het laten ontwerpen van een eigen zwemvijver in uw achtertuin, bijvoorbeeld in Bergen op Zoom, Steenbergen, Tholen of Roosendaal? Een zwemvijver is de perfecte aanvulling op iedere tuin en is geschikt voor iedere stijl en prijsklasse. Of u nu een moderne tuin heeft of houdt van een klassiekere uitstraling, een zwemvijver is altijd een goed idee! Bovendien is een soortgelijke vijver vriendelijk voor mens én natuur. Er wordt geen gebruik gemaakt van chloorderivaten, dit in tegenstelling tot een regulier zwembad. Mede hierdoor behoeft een zwemvijver minimaal onderhoud.

De aanleg en kosten van een zwemvijver

Aan alles zit kosten verbonden, zo ook aan het ontwerpen en aanleggen van uw zwemvijver in Roosendaal, Steenbergen, Tholen of omgeving. Hoeveel u wilt uitgeven aan uw zwemvijver ligt uiteraard compleet in uw handen. De prijs van een vijver is dan ook afhankelijk van een aantal factoren. Om te beginnen kijken we naar het oppervlakte en de diepte die u wenst voor uw zwemvijver. Hoe dieper de vijver is, hoe belangrijker het is om een stevige basis aan te leggen. Verder hangt de prijs van een zwemvijver af van de materialen, beplanting en andere toevoegingen. Natuurlijk komen er ook de kosten voor onderhoud bij kijken. Om de waterkwaliteit van uw zwemvijver optimaal te houden is het aan te raden om regelmatig onderhoud uit te voeren.

Bespreek uw wensen met ons bij onze vestiging in Lepelstraat

Wilt u weten wat het ontwerpen en de aanleg van een zwemvijver u gaat kosten? Neemt u dan gerust contact met ons op voor een offerte. Maak een afspraak via 0164-854479. Onze medewerkers staan u graag te woord. Wist u dat een zwemvijver tevens de perfecte aanvulling is op een wellness tuin? Wij verzorgen dit, en complete tuinrenovaties, graag voor u.

N

Jarenlange ervaring

N

Totaaloplossing op maat

N

Professionele ontwerpen

Ons werk

Tuincomfort
Share This