Als u uw tuin gaat aanpakken, wilt u dat uw hoveniersbedrijf alles voor u regelt.

Home » Wellness tuin ontwerpen

Wellness tuin ontwerpen in de regio Bergen op Zoom

Laat een wellness tuin door W&M Tuincomfort uit Lepelstraat ontwerpen en geniet van alle gemakken van onze service. Van ontwerp tot realisatie: wij regelen het voor u. Laat ons weten wat uw wensen en eisen zijn, dan denken wij graag met u mee voor de perfecte tuin! Geen ontwerp is voor ons te gek.

Een wellness tuin laten ontwerpen door onze professionals uit de gemeente Bergen op Zoom

Wanneer u denkt aan het renoveren van uw tuin in of nabij Bergen op Zoom, Steenbergen, Roosendaal of Tholen, denkt u misschien niet gelijk aan wellness. Toch is er ontzettend veel mogelijk als het gaat om het ontwerpen van een nieuwe tuin. Had u zelf al iets in gedachten? Een droomtuin waarvan u twijfelt of het wel haalbaar is? Dan bent u bij W&M Tuincomfort zeker aan het juiste adres! Wij hebben al vele tuinen mogen ontwerpen, realiseren en ontwerpen voor tevreden klanten. U zit zowel als particulier als bedrijf bij ons goed. Of u nu een sauna, jacuzzi of zwembad in uw tuin wilt; wij adviseren u graag. Bestraat een gedeelte van uw tuin bijvoorbeeld met keramische tegels, voor de echte wellnesservaring.

Uw wellness tuin op maat

Schakelt u ons bedrijf uit Lepelstraat in voor het ontwerpen van uw wellness tuin in Steenbergen, Tholen, Roosendaal of omgeving? Dan bent u verzekerd van een project dat geheel op maat is. Wij luisteren naar uw wensen en geven hier een passend advies voor. Maak een afspraak door te bellen naar 0164-854479. Geen idee is voor ons te gek! Wat dacht u bijvoorbeeld van een zwemvijver in uw achtertuin? Wij denken graag met u mee.

N

Jarenlange ervaring

N

Totaaloplossing op maat

N

Professionele ontwerpen

Ons werk

Tuincomfort
Share This