Als u uw tuin gaat aanpakken, wilt u dat uw hoveniersbedrijf alles voor u regelt.

Home » Voortuin ontwerpen

Voortuin ontwerpen in de regio Bergen op Zoom

Wilt u een nieuwe voortuin laten ontwerpen door een gespecialiseerd bedrijf uit de regio Bergen op Zoom? De medewerkers van W&M Tuincomfort uit Lepelstraat staan voor u klaar met persoonlijk advies. Dankzij de vele tuinen die wij hebben mogen renoveren, weet u zeker dat u bij ons altijd aan het juiste adres bent. Of u nu uw voortuin geheel op de schop wilt nemen of slechts enkele aanpassingen wilt laten doen, wij helpen u in beide gevallen graag.

Uw voortuin laat u natuurlijk door ons ontwerpen

Tijdens het ontwerpen van uw voortuin in Steenbergen, Tholen, Roosendaal of omgeving heeft u een ruim scala aan keuzes. Wilt u uw tuin laten betegelen? Wat dacht u bijvoorbeeld van sierbestrating met keramische tegels? Misschien wilt u juist meer groen toevoegen aan uw tuin, om zo de lokale biodiversiteit een handje te helpen. Wat uw ideeën ook zijn, maak ze aan ons kenbaar. Op basis van uw wensen en eisen ontwerpen we voor u de voortuin van uw dromen!

Uw voortuin laten renoveren door een bedrijf in de gemeente Bergen op Zoom

Als ervaren hoveniersbedrijf zijn wij meer dan thuis in het renoveren van voortuinen in Bergen op Zoom, Roosendaal, Steenbergen, Tholen en omstreken. Wij hebben al veel tuinrenovaties mogen realiseren. Dit geldt voor zowel particuliere tuinen, bedrijfs- en gebruikstuinen. Bij het renoveren van uw voortuin houden we rekening met verschillende aspecten. Naast uw wensen en eisen kijken we naar de oppervlakte van de tuin. Wat is er allemaal mogelijk in de oppervlakte waar u over beschikt? Dit is vaak meer dan u denkt!

Laat ons weten wat u in gedachten heeft

Om over uw ideeën te sparren of uw vragen met ons te delen, belt u ons op 0164-854479. Wij denken graag met u mee over het ontwerp van uw voortuin in of nabij Lepelstraat. Wilt u uw achtertuin ook onder handen laten nemen? Laat het ons weten!

N

Jarenlange ervaring

N

Totaaloplossing op maat

N

Professionele ontwerpen

Ons werk

Tuincomfort
Share This