Als u uw tuin gaat aanpakken, wilt u dat uw hoveniersbedrijf alles voor u regelt.

Home ยป Tuinrenovatie

Tuinrenovatie

De redenen waarom u een tuinrenovatie wilt laten uitvoeren, kunnen zeer verschillend zijn. Misschien bent u net verhuisd naar een schitterend huis, maar bent u niet tevreden over de huidige tuin. Of wellicht heeft u al jaren dezelfde tuin, maar wilt u nu wel eens wat anders. In alle gevallen zit u goed bij W&M Tuincomfort uit Lepelstraat. Onze professionele vakmensen realiseren de tuin van uw dromen!

Professionele tuinrenovatie op alle fronten

Wanneer u een tuinrenovatie laat uitvoeren door onze vakmensen, profiteert u van een totaalpakket aan diensten. Wij zorgen namelijk voor de gehele aanleg van uw tuin, waaronder het bestraten, aanplanten van nieuwe planten, de aanleg van een gazon of kunstgras, bomen verplanten, houtwerk plaatsen en het aanleggen van vijvers.

De specialist op het gebied van boomverzorging in Bergen op Zoom

Het verzorgen van bomen vereist specifieke vakkennis en de nodige jaren aan ervaring. Zo haalt u het optimale uit uw bomen en kunt u er jarenlang van blijven genieten. Ook houdt u de groei van de boom in toom en met de juiste boomverzorging worden zo eventuele ziektes voorkomen. Zieke bomen kunnen omvallen. Om ongelukken te voorkomen, is het belangrijk om al bij de tuinrenovatie te kijken naar welke bomen u in uw nieuwe tuin wilt en welke verzorging deze nodig hebben. Als u uw bomen op de juiste manier snoeit blijven ze mooi en worden ze niet te groot. Ook blijft de natuurlijke vorm van de bomen dan behouden.

Bent u toe aan een tuinrenovatie?

Wilt u graag een andere tuin? Of moet de tuin bij uw nieuwbouwwoning nog compleet worden aangelegd? Wij helpen u graag bij het gehele traject. Bel voor het maken van een afspraak naar 0164-854479. Dan stellen we samen een plan van aanpak op.

N

Jarenlange ervaring

N

Totaaloplossing op maat

N

Professionele ontwerpen

Ons werk

Tuincomfort
Share This