Als u uw tuin gaat aanpakken, wilt u dat uw hoveniersbedrijf alles voor u regelt.

Sierbestrating Steenbergen

Maak van uw (bedrijfs)tuin iets mooie en laat sierbestraling bij u in Steenbergen aanleggen. Creëer warmte, ga voor een krachtige uitstraling en laat zien dat u stijl en klasse heeft. W&M Tuincomfort in Lepelstraat. Of u nu voor een terras, oprit of tuinpad gaat. Voor de sierbestrating die bij u past in Steenbergen, helpen wij u graag een handje.

Sierbestrating laten aanleggen in Steenbergen

Bent u een liefhebber van smaakvolle oplossingen? Gelijk heeft u. Wanneer u uw tuin of bedrijf in Steenbergen voorziet van sierbestrating combineert u functioneel met stijl. Kies de materialen die passen bij de uitstraling die u wilt creëren. Ga voor klinkers, natuursteen of tegels. Wat voor materialen, vormen of kleuren ook wenst, wij leggen de sierbestrating in Steenbergen precies in de patronen die u in gedachten heeft. Wilt u de rest van uw tuin laten renoveren of kunt u hulp gebruiken met het onderhoud? Ook dan helpen wij u graag.

Samen zorgen we voor een fantastisch resultaat

Wilt u dus een nieuwe tuin laten aanleggen waarbij u onze hulp goed kunt gebruiken? Of wilt u uw bestrating laten herbestraten of ophogen, omdat het voor gevaarlijke situaties zorgt? Voor sierbestrating, en andere werkzaamheden in de tuin, komen wij graag bij u langs in Steenbergen. Wilt u een afspraak maken of bent u op zoek naar meer informatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06-51502222. Ook is het mogelijk om het contactformulier in te vullen of langs te komen in Lepelstraat.


N

Jarenlange ervaring

N

Totaaloplossing op maat

N

Professionele ontwerpen

Ons werk

Share This