Als u uw tuin gaat aanpakken, wilt u dat uw hoveniersbedrijf alles voor u regelt.

Home » Oprit bestraten

Oprit bestraten in Lepelstraat of omstreken

Bent u op zoek naar de juiste partner om uw oprit te laten bestraten in Lepelstraat, Steenbergen, Tholen, Roosendaal of omgeving? Zoekt u dan niet verder! W&M Tuincomfort is uw partner als het gaat om het betegelen van uw oprit, terras of tuin. Wij adviseren u dan ook graag over alle mogelijkheden die u heeft als het gaat om het bestraten van uw oprit. U heeft bij ons de keuze uit verschillende soorten stenen en legpatronen. Ontdek ze allemaal.

Uw oprit laten bestraten door onze professionals uit Lepelstraat, Bergen op Zoom

Wanneer u uw oprit onder handen wilt laten nemen, heeft u hierin verschillende keuzes. Kiest u voor het bestraten van uw oprit? Hier geven wij u graag een persoonlijke aanbeveling voor. Denkt u hierbij onder andere aan:

  • De keuze voor stenen
  • Het gewenste legpatroon
  • Het onderhoud van uw oprit
  • De oppervlakte die bestraat gaat worden

Dankzij jarenlange ervaring met het bestraten van opritten en uitvoeren van complete tuinrenovaties, ontvangt u van ons altijd gedegen advies. Ook voor projecten geheel op maat staan wij u graag bij.

Neem contact op voor een afspraak

Om u te voorzien van het best passende advies, gaan wij graag met u in gesprek. Vertel ons uw wensen en eisen en wij denken mee over de perfecte oplossing voor het bestraten van uw oprit in Steenbergen, Tholen, Roosendaal of omsteken. Kiest u voor sierbestrating? Wij laten u graag zien welke projecten we hiervoor al hebben mogen realiseren. Bel ons op 0164-854479 voor het maken van een afspraak bij ons tuincentrum in de gemeente Bergen op Zoom.

N

Jarenlange ervaring

N

Totaaloplossing op maat

N

Professionele ontwerpen

Ons werk

Share This