Als u uw tuin gaat aanpakken, wilt u dat uw hoveniersbedrijf alles voor u regelt.

Home » Keramische tegels tuin

Keramische tegels voor uw tuin in de regio Lepelstraat

Met keramische tegels werkt u uw tuin in Lepelstraat, Bergen op Zoom, Roosendaal of omgeving op een mooie manier af en kunt u extra lang genieten van zomeravonden. Deze tegels zien er namelijk niet alleen mooi uit, maar zorgen er ook voor dat de warmte die de zon overdag afgegeven heeft, ’s avonds wordt gereflecteerd. Hierdoor profiteert u extra lang van de opgevangen warmte. Wilt u keramische tegels laten leggen? W&M Tuincomfort uit Lepelstraat staat voor u klaar!

Keramische tegels zijn perfect voor in een moderne tuin

Wilt u keramische tegels laten leggen? Dit is een uitstekend idee! Keramische tegels komen het best tot hun recht in een moderne tuin. Deze tegels worden gemaakt van de mooiste steensoorten uit Italië. De tegels zijn vaak groter van formaat dan standaard tegels, waardoor er een ruimtelijk effect wordt gecreëerd. Door de grote tegels lijkt uw tuin namelijk veel groter. Door hun extra grote formaat kunnen de keramische tegels de zonnewarmte ook beter opnemen, waardoor ze ’s avonds extra veel warmte afgeven.

Uw oprit verrijken met keramische tegels

Naast dat keramische tegels zeer geschikt zijn voor uw tuin, staan ze ook prachtig op uw nieuwe oprit. Wij bestraten uw oprit met speciale keramische tegels, welke perfect geschikt zijn voor het gewicht dat de oprit zal gaan dragen. Wilt u meer weten over het laten leggen van keramische tegels op uw oprit in bijvoorbeeld de regio Steenbergen of Tholen? Laat u dan gerust informeren door een van onze medewerkers.

Maak een keuze uit het ruime aanbod bij onze vestiging nabij Bergen op Zoom

W&M Tuincomfort uit Lepelstraat zorgt ervoor dat de tegels die u wenst netjes in uw nieuwe tuin worden aangelegd. Laat ons weten wat uw wensen zijn op het gebied van keramische terrastegels en wij bestellen de tuintegels die u wenst en leggen deze netjes aan op uw locatie in Roosendaal, Steenbergen, Tholen of omstreken. Uiteraard ruimen we uw oude tegels ook keurig op. Is uw tuin toe aan een nieuw terras? Bel dan naar 0164-854479 om uw wensen te bespreken.

N

Jarenlange ervaring

N

Totaaloplossing op maat

N

Professionele ontwerpen

Ons werk

Tuincomfort
Share This