Als u uw tuin gaat aanpakken, wilt u dat uw hoveniersbedrijf alles voor u regelt.

Hoveniersbedrijf Bergen op Zoom

W&M Tuincomfort is een hoveniersbedrijf dat voornamelijk werkzaam is in de omgeving van Bergen op Zoom, Roosendaal en Tholen. In deze omgeving verzorgen wij diverse werkzaamheden in tuinen. Wij bieden namelijk echt tuincomfort. Het aanvragen van verschillende offertes bij verschillende bedrijven voor de aanleg van één tuin is verleden tijd. Wij bieden u namelijk totaaloplossingen op maat. Van ontwerp tot onderhoud; bij ons kunt u terecht voor alles wat er bij de aanleg van een nieuwe tuin komt kijken.

W&M Tuincomfort: hoveniersbedrijf in de omgeving van Bergen op Zoom, Tholen en Roosendaal

U kunt ons hoveniersbedrijf in de omgeving van Tholen, Bergen op Zoom en Roosendaal kunt u inschakelen voor verschillende werkzaamheden. Wilt u graag dat uw tuin eens goed aangepakt wordt, dan is het belangrijk dat er eerst een tuinontwerp gemaakt wordt. Onze specialisten maken een compleet tuinontwerp waarin we al uw wensen. Hierna starten we graag met de aanleg van uw nieuwe tuin. We verzorgen alles wat hierbij komt kijken; het plaatsen van schuttingen, het aanleggen van vijvers, of de aanleg van uw gazon.

Het hoveniersbedrijf in de regio Roosendaal, Tholen en Bergen op Zoom is er ook voor onderhoud

Heeft u een nieuwe tuin aan laten leggen, dan wilt u er natuurlijk nog lang van kunnen genieten. Om uw tuin zo te houden als vlak na de oplevering, is het belangrijk om alles goed te onderhouden. Het onderhoud van uw tuin vereist de benodigde vakkennis en kunde. Onze ervaren hoveniers hebben een echt groen hart en weten precies wat uw planten, bomen en struiken nodig hebben. We zorgen ervoor dat uw tuin er mooi uit blijft zien door uw gehele tuin van professioneel onderhoud van hét hoveniersbedrijf in de regio Bergen op Zoom te voorzien.

Kies voor de specialist in boomverzorging en de verzorging van de rest van uw tuin

Ook voor boomverzorging bent u bij ons aan het juiste adres. We controleren op eventuele ziektes en snoeien bij waar nodig. U kunt bij ons vertrouwen op een persoonlijke en professionele service, van ontwerp tot onderhoud. Wilt u graag ons hoveniersbedrijf in de omgeving van Bergen op Zoom, Tholen en Roosendaal inschakelen, neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0164-854479.

N

Jarenlange ervaring

N

Totaaloplossing op maat

N

Professionele ontwerpen

Ons werk

Share This