Als u uw tuin gaat aanpakken, wilt u dat uw hoveniersbedrijf alles voor u regelt.

Hoveniersbedrijf Zevenbergen

W&M Tuincomfort is een hoveniersbedrijf dat onder andere werkzaam is in de omgeving van Zevenbergen. Heeft u een hovenier in Zevenbergen nodig voor bijvoorbeeld het verzorgen van uw bloemen, planten en bomen, het onderhouden van uw vijver of het ontwerpen en aanleggen van uw nieuwe tuin? W&M Tuincomfort verzorgt professionele diensten van A tot Z, zodat u slechts één hoveniersbedrijf nodig heeft voor het beoogde resultaat.

Wat kan een hovenier voor u betekenen in Zevenbergen?

De tijd die het onderhouden van een tuin kost, wordt vaak onderschat. Heeft u te weinig tijd om uw tuin in optimale staat te behouden of besteedt u dit gewoonweg liever uit? W&M Tuincomfort neemt graag alle werkzaamheden uit handen. Naast het verzorgen van het gazon en de bomen, struiken en planten nemen onze hoveniers in Zevenbergen ook de tijd voor het beheersen van het onkruid, nieuwe beplanting of bijvoorbeeld uw vijver. Zo kunt u altijd genieten van uw tuin in optimale staat.

Ontwerpen en aanleggen van een nieuwe tuin

Bent u net verhuisd en is de tuin niet helemaal naar uw zin? Wilt u uw huidige tuin helemaal veranderen? Samen met W&M Tuincomfort als hoveniersbedrijf in Zevenbergen kunt u uw tuin een make-over geven. Hierbij kunnen zowel het creëren van een ontwerp als het uitvoeren van de aanleg worden uitgevoerd door W&M Tuincomfort als compleet hoveniersbedrijf, zonder dat u hierbij andere hoveniers in Zevenbergen nodig heeft.

W&M Tuincomfort voor uw tuin

Bent u op zoek naar een professionele hovenier in Zevenbergen? Hoveniersbedrijf W&M Tuincomfort staat graag tot uw dienst voor onderhoud, ontwerp en aanleg. Heeft u enkele vragen of juist al concrete plannen voor uw tuin? Wij horen graag wat we voor u kunnen betekenen! Neem contact met ons op door het contactformulier in te vullen of bel naar 06-51502222.

N

Jarenlange ervaring

N

Totaaloplossing op maat

N

Professionele ontwerpen

Ons werk

Share This