Als u uw tuin gaat aanpakken, wilt u dat uw hoveniersbedrijf alles voor u regelt.

Hovenier Hoeven

Bent u op zoek naar een hovenier in de regio Hoeven? W&M Tuincomfort biedt u complete diensten op het gebied van tuinaanleg en -onderhoud. Onze ruime ervaring tuinen zowel particuliere als zakelijk klanten zorgt ervoor dat ons vakmanschap met de dag groeit. Heeft u minder tijd voor uw tuin dan deze nodig heeft, of heeft u plannen voor een nieuwe tuin? Het voordeel van W&M Tuincomfort is dat u slechts één hovenier nodig heeft in de regio Hoeven, door zowel het ontwerp als de aanleg voor u te verrichten. Vanzelfsprekend kunt u na de aanleg het onderhoud ook laten verzorgen door W&M Tuincomfort.

Hovenier in Hoeven: uw tuinonderhoud op maat

Een goed onderhouden tuin oogt het mooist. Echter, het is vaak onhaalbaar om hier zelf het benodigde werk in te steken. Vaak wordt de tijd die hier in gaat zitten onderschat. Het snoeien van de bomen en planten, de verzorging van het gazon en het onderhoud van de vijver zijn enkele tijdrovende voorbeelden. W&M Tuincomfort neemt deze taken graag van u over. De groene harten van onze betrokken vakmensen in combinatie met hun jarenlange ervaring zorgen ervoor dat iedere tuin onderhoud op maat ontvangt.

Ontwerp en aanleg van uw tuin

Een sterk tuinontwerp vormt de basis voor een goede uitvoering van de aanleg van uw tuin. W&M Tuincomfort kan als hovenier in Hoeven zowel het creëren van een nieuw ontwerp als het aanleggen van de nieuwe tuin uit handen nemen. Hierdoor bent u verzekerd van goede kwaliteit vakmanschap en goede kwaliteit nieuw materiaal. Hierbij gaat W&M Tuincomfort niks uit de weg:

  • Boomverplanting;
  • Het aanleggen van vijvers;
  • Het plaatsen van nieuwe schuttingen en andere hekwerken;
  • Het toevoegen van waterelementen;
  • Het invullen van uw tuin met verlichting.

Bovenstaand is slechts een greep uit de werkzaamheden die de hovenier van W&M Tuincomfort met toewijding voor u zal uitvoeren in Hoeven.

Wat kan W&M Tuincomfort voor u doen?

W&M Tuincomfort is u graag als hovenier van dienst bij alle werkzaamheden in en rond uw tuin in Hoeven. Graag horen we wat we voor u kunnen betekenen! Heeft u vragen, enkele losse ideeën of al concrete plannen? Neem contact met ons op door het contactformulier in te vullen of te bellen naar 06-51502222. Wij staan tot uw dienst!

N

Jarenlange ervaring

N

Totaaloplossing op maat

N

Professionele ontwerpen

Ons werk

Share This