Als u uw tuin gaat aanpakken, wilt u dat uw hoveniersbedrijf alles voor u regelt.

Hovenier Hoeven

Bent u op zoek naar een hovenier in de regio Hoeven, Oudenbosch en Zevenbergen? W&M Tuincomfort biedt u complete diensten op het gebied van tuinaanleg en -onderhoud. Onze ruime ervaring met tuinen van zowel particuliere als zakelijk klanten zorgt ervoor dat ons vakmanschap met de dag groeit. Heeft u minder tijd voor uw tuin dan deze nodig heeft, of heeft u plannen voor een nieuwe tuin? Het voordeel van W&M Tuincomfort is dat u slechts één hovenier nodig heeft in de regio Hoeven, Zevenbergen en Oudenbosch. Wij voeren zowel het ontwerp als de aanleg voor u uit. Vanzelfsprekend kunt u na de aanleg het onderhoud ook laten verzorgen door W&M Tuincomfort.

De hovenier in de buurt van Hoeven, Oudenbosch en Zevenbergen verzorgt uw tuinonderhoud op maat

Een goed onderhouden tuin oogt het mooist. Echter, het is vaak onhaalbaar om hier zelf het benodigde werk in te steken. Vaak wordt de tijd die hier in gaat zitten onderschat. Het snoeien van de bomen en planten, de verzorging van het gazon en het onderhoud van de vijver zijn enkele tijdrovende voorbeelden. W&M Tuincomfort neemt deze taken graag van u over. De groene harten van onze betrokken vakmensen in combinatie met hun jarenlange ervaring zorgen ervoor dat iedere tuin in bijvoorbeeld Hoeven onderhoud op maat van de gespecialiseerde hovenier ontvangt.

Wat kan W&M Tuincomfort voor u doen?

Een sterk tuinontwerp vormt de basis voor een goede uitvoering van de aanleg van uw tuin. W&M Tuincomfort kan als hovenier in de buurt van Zevenbergen, Hoeven en Oudenbosch zowel het creëren van een nieuw ontwerp als het aanleggen van de nieuwe tuin uit handen nemen. Hierdoor bent u verzekerd van goede kwaliteit vakmanschap en goede kwaliteit nieuw materiaal. Hierbij voert W&M Tuincomfort alle voorkomende werkzaamheden uit:

  • Boomverplanting en het snoeien van bomen en planten
  • Het aanleggen en onderhoud van vijvers
  • Het plaatsen van nieuwe schuttingen en andere hekwerken
  • Het wieden van onkruid
  • Het maken van een verlichtings- en irrigatieplan voor uw tuin

Laat uw tuin helemaal opnieuw aanleggen

De bovenstaande werkzaamheden zijn slechts een greep uit de mogelijkheden die W&M Tuincomfort u aanbiedt. Bent u net verhuisd en is de tuin niet helemaal naar uw zin? Samen met W&M Tuincomfort als hoveniersbedrijf in de omgeving van Zevenbergen, Oudenbosch en Hoeven kunt u uw tuin helemaal opnieuw laten aanleggen. Hierbij kunnen zowel het creëren van een ontwerp als het uitvoeren van de aanleg worden uitgevoerd door W&M Tuincomfort als compleet hoveniersbedrijf, zonder dat u hierbij andere hoveniers in de omgeving van Hoeven, Oudenbosch en Zevenbergen nodig heeft.

Ontwerp en aanleg van uw tuin

W&M Tuincomfort is u graag als hovenier van dienst bij alle werkzaamheden in en rond uw tuin in bijvoorbeeld Hoeven, Oudenbosch en Zevenbergen. Graag horen we wat we voor u kunnen betekenen! Heeft u vragen, enkele losse ideeën of al concrete plannen? Neem contact met ons op door het contactformulier in te vullen of te bellen naar 0164-854479. Wij staan tot uw dienst!

N

Jarenlange ervaring

N

Totaaloplossing op maat

N

Professionele ontwerpen

Ons werk

Share This