Als u uw tuin gaat aanpakken, wilt u dat uw hoveniersbedrijf alles voor u regelt.

Hovenier Bergen op Zoom

Heeft u een hovenier nodig voor uw tuin in de regio van Bergen op Zoom? W&M Tuincomfort is een hovenier die werkzaam is in de wijde omgeving van Bergen op Zoom, zoals in Halsteren, Steenbergen, Tholen en Roosendaal. Als u graag uw tuin wilt aanpakken, gaat u natuurlijk op zoek naar een hovenier. Maar vaak komt u er dan op uit dat u verschillende hoveniersbedrijven in moet schakelen voor verschillende werkzaamheden. Schakelt u W&M Tuincomfort in, dan heeft u daar geen last van. Wij hebben namelijk de juiste vakmensen in huis die u volledig kunnen ontzorgen als het gaat om uw tuin en u een totaaloplossing bieden. Zo kunt u straks genieten van een mooie tuin!

Hovenier in Roosendaal en Steenbergen voor een ontwerp en de aanleg van uw tuin

Wilt u graag een nieuwe tuin laten leggen, of uw huidige tuin laten renoveren? Dat begint bij een goed doordacht tuinontwerp. Hiervoor heeft u specialisten nodig, bijvoorbeeld de vakmensen van W&M Tuincomfort. Onze hovenier kan bij u in Steenbergen, Roosendaal, Bergen op Zoom, Tholen of Halsteren een mooi ontwerp voor uw tuin maken, en deze daarna natuurlijk aanleggen. Wij verzorgen de aanleg van uw nieuwe tuin van A tot Z. Van bestrating tot het leggen van vijvers, verlichting en boomverplanting. Wij verzorgen alles om uw tuin compleet naar wens te maken, en pas als u tevreden bent vertrekken we. En dan nemen we uiteraard het afval mee.

Onderhoud door de hovenier in de omgeving van Tholen en Halsteren

Nadat wij uw tuin aangelegd hebben, wilt u er natuurlijk nog lang van kunnen genieten. Het is dan wel belangrijk dat uw tuin goed onderhouden wordt. Dit kan veel werk zijn, terwijl u voornamelijk van uw tuin wil genieten. Daarom kunt u ook voor tuinonderhoud onze hovenier inschakelen voor uw tuin in Bergen op Zoom, Tholen, Halsteren, Steenbergen of Roosendaal. We zorgen ervoor dat uw tuin eruit blijft zien als vlak na de oplevering en hebben de juiste kennis en kunde in huis om uw planten en bomen te verzorgen. Ook als u een vijver heeft, kunnen wij deze onderhouden. Verder kunnen wij ook uw gazon onderhouden, uw onkruid beheersen en uw blad ruimen. Iedereen heeft een andere tuin en daarom ook andere behoeften op het gebied van onderhoud. Daarom bieden wij altijd onderhoud op maat aan.

Boomverzorging en andere werkzaamheden

Zoals u al merkt, levert onze hovenier in de omgeving van Roosendaal, Bergen op Zoom, Halsteren, Tholen en Steenbergen altijd een totaaloplossing op maat. Voor alle werkzaamheden op het gebied van uw tuin staan wij voor uw klaar. Heeft u een grote, oude boom in de tuin staan, dan is het slim om ons ook in te schakelen voor boomverzorging. Boomverzorging vereist namelijk specifieke ervaring en vakkennis. Heeft u een hovenier nodig voor het ontwerp van uw tuin, de aanleg of het onderhoud ervan? Dan kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 0651502222.

N

Jarenlange ervaring

N

Totaaloplossing op maat

N

Professionele ontwerpen

Ons werk

Share This