Als u uw tuin gaat aanpakken, wilt u dat uw hoveniersbedrijf alles voor u regelt.

Home » Houten tuinkamer

Houten tuinkamer in Lepelstraat of omgeving

Wilt u uw tuin in Lepelstraat, Steenbergen, Tholen of omstreken aanvullen met een prachtige houten tuinkamer? Of misschien is een houten veranda of overkapping wel de perfecte aanwinst voor u! Welke vorm van beschutting u ook kiest voor in uw tuin, W&M Tuincomfort verwezenlijkt deze graag voor u. Dankzij onze jarenlange ervaring met het realiseren van diverse tuinconstructies, geven wij u altijd gedegen advies. Wij hebben dan ook al vele tevreden klanten mogen helpen aan een houten tuinkamer, veranda of overkapping op maat.

Een houten overkapping, veranda of tuinkamer is mooi in iedere tuin

Wanneer u aan het oriënteren bent voor een houten vorm van beschutting in uw tuin, komt u al snel uit bij W&M Tuincomfort vlak bij Bergen op Zoom, Roosendaal en Tholen. Of u nu een houten veranda, tuinkamer of overkapping op maat wilt laten realiseren; onze medewerkers staan voor u klaar! Met twee rechterhanden ontwerpen, realiseren en onderhouden zij uw nieuwe constructie met de grootste zorg.

Waarom hout een goede keus is

Twijfelt u nog tussen de materiaalkeuze? Misschien denkt u aan aluminium of een combinatie met glas? Hoewel dit allemaal goede keuzemogelijkheden zijn, vertellen wij u graag wat meer over uw keus voor hout. Dit materiaal wordt al eeuwenlang gebruikt voor stevige constructies -die er ook nog eens prachtig uit zien. Omdat hout een hernieuwbaar product is, doet u er dan ook goed aan om voor een houten veranda, overkapping of tuinkamer op maat te kiezen. Hout heeft bovendien zeer goede isolerende eigenschappen. U kunt dus altijd heerlijk vertoeven in uw buitenverblijf, ongeacht de weersvoorspelling.

Uw project altijd op maat bij ons bedrijf in Lepelstraat

U schakelt ons bedrijf nabij Steenbergen, Bergen op Zoom en Roosendaal in voor de realisatie van uw houten overkapping, veranda of tuinkamer op maat: een goede keus! Voordat wij voor u aan de slag gaan, horen we graag van u wat u in gedachten heeft. Laat ons uw wensen en eisen horen, en wij zetten deze om in een droomontwerp. Heeft u een vraag of bent u benieuwd naar onze eerdere projecten? Bel ons dan op 0164-854479.

N

Jarenlange ervaring

N

Totaaloplossing op maat

N

Professionele ontwerpen

Ons werk

Share This