Aanleg & renovatie

Eigenlijk is geen enkele opdracht voor W&M Tuincomfort te groot of te klein. U kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het voor u regelen.

Home » Diensten » Aanleg & renovatie

De prijs van het aanleggen van een tuin

Wilt u een tuin laten aanleggen en bent u benieuwd naar de prijs hiervan? Dat is begrijpelijk. Wanneer u W&M Tuincomfort inschakelt voor de klus, ontvangt u daarom altijd een heldere prijsopgave. Of het nu het aanleggen van uw voor-, achtertuin of beide betreft, bij ons komt u nooit voor verrassingen te staan.

Een tuin aanleggen: wat is hiervan de prijs?

U bent aan zich het oriënteren op de aanleg van uw tuin. Heeft u rekening gehouden met alle kosten die hierbij komen kijken? De aanschaf van de juiste tegels, de aanleg en de onderhoudskosten zijn hier enkele voorbeelden van. Wanneer u uw tuin door ons laat ontwerpen en aanleggen weet u zeker dat u niets over het hoofd ziet. Wij hebben al veel droomtuinen mogen realiseren en vertellen u daarom graag waar allemaal rekening mee gehouden wordt.

Wij maken graag een offerte op maat voor u

Weet u al hoe de voor- en achtertuin die wij voor u aanleggen er uit mag komen te zien? Of heeft u nog geen idee wat u graag zou willen? In beide gevallen stellen wij graag een offerte voor u op. Maak uw wensen en eisen aan ons kenbaar. Misschien wilt u siertegels in uw voortuin aanleggen of wilt u een zwemvijver in uw achtertuin. Geen opdracht is voor ons te gek! Wij geven u graag inzicht in de prijs van het aanleggen van uw droomtuin.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Voor vragen over onze diensten of het aanleggen van uw voortuin of achtertuin, staan wij u graag te woord. Bel ons op 0164-854479. Bekijk ook alvast onze eerdere projecten om een indruk te krijgen van wat wij voor u kunnen betekenen.

Contact

  • Velden met een * zijn verplicht

Ons werk

Tuincomfort
Share This