Als u uw tuin gaat aanpakken, wilt u dat uw hoveniersbedrijf alles voor u regelt.

Home » Bestrating Roosendaal

Bestrating Roosendaal

Bent u op zoek naar een bedrijf dat de bestrating in uw tuin in de omgeving van Bergen op Zoom, Roosendaal of Steenbergen kan verzorgen? Neem dan eens contact op met W&M Tuincomfort. Als u een nieuwe tuin laat aanleggen, moet u vaak verschillende partijen inschakelen: een bedrijf voor het ontwerp van uw tuin, een voor de planten en een voor de bestrating. Wanneer u W&M Tuincomfort inschakelt, is het niet meer nodig om voor iedere klus verschillende bedrijven te zoeken. Wij bieden u namelijk compleet tuincomfort. Wij hebben de juiste vakmensen met vakkennis in huis die u in alle opzichten van het aanleggen en onderhouden van een tuin ontzorgen. Waar wacht u nog op?

Bestrating van uw tuin in Bergen op Zoom, Roosendaal of Steenbergen

W&M Tuincomfort is voornamelijk werkzaam in de omgeving van Bergen op Zoom, Roosendaal en Steenbergen. Wij kunnen daar dan ook de beste bestrating van uw tuin verzorgen. Uw tuin moet natuurlijk mooi, maar ook praktisch zijn. In bestrating zijn deze twee aspecten prima te combineren. Wat voor bestrating u ook wil hebben, de vakmensen van W&M Tuincomfort staan te allen tijde voor u klaar. We bieden u verschillende materialen waaruit gekozen kan worden, afhankelijk van het ontwerp en de stijl van uw tuin en natuurlijk uw persoonlijke smaak. Zo kunt u kiezen uit de volgende materialen:

  • Tegels;
  • Klinkers;
  • Siergrind;
  • Grit;
  • Natuursteen;
  • Flagstones.

Gespecialiseerd in bestrating, ook in uw tuin

De materialen die we gebruiken zijn allen van zeer goede kwaliteit, zodat u er nog jaren van kunt profiteren en genieten. Naast dat wij gebruik maken van kwalitatief hoogwaardig materiaal, zorgen wij ook voor ene perfecte afwerking doordat we ons hebben gespecialiseerd in bestrating. Ook als u al bestrating heeft liggen in uw tuin in Bergen op Zoom, Roosendaal of Steenbergen, maar als deze verzakt is, kunt u ons inschakelen. Ook tuinmuurtjes en vijverranden plaatsen is voor ons geen probleem. Wij bieden u optimaal tuincomfort! Voor meer informatie over onze diensten of over om een afspraak te maken, kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 0164-854479. Onze gespecialiseerde medewerkers beantwoorden al uw vragen en voorzien u graag van informatie.

N

Jarenlange ervaring

N

Totaaloplossing op maat

N

Professionele ontwerpen

Ons werk

Share This