Als u uw tuin gaat aanpakken, wilt u dat uw hoveniersbedrijf alles voor u regelt.

Bedrijfstuin

Een bedrijfstuin laten aanleggen die perfect bij uw zaak aansluit? W&M Tuincomfort in Lepelstraat adviseert, creëert en onderneemt precies de stappen, waardoor u kunt rekenen op prachtig stukje groen. Straal met uw krachtige bedrijfstuin uit waar u voor staat. Ga voor een nog mooier imago van uw bedrijfspand en val op.

Meer uitstraling dankzij een bedrijfstuin

Iedereen wil gezien worden en opvallen. Dat geldt ook voor uw onderneming. Maar in hoeverre doet u iets aan de uitstraling van uw bedrijfspand? Laat door ons een bedrijfstuin aanleggen en wordt gezien. Verwelkom bezoekers en (potentiële) klanten binnen uw bedrijf met planten en bloemen. Van een strakke bedrijfstuin tot een georganiseerde wildernis: samen zorgen wij voor een fantastisch resultaat.

Win advies in

Zeker weten dat de bedrijfstuin er prachtig uitziet? Kies voor perfectie en schakel onze hulp in. Zowel voor het ontwerp, als de aanleg en het onderhoud, doen wij er alles aan om u positief te verrassen. Kies uit een bestrating die bij u past, ga voor de bomen die u mooi vindt en versier het terrein met fleurige bloemen. Wilt u dat wij uw bedrijfstuin onder handen nemen? Vul dan het contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op door te bellen naar 06-51502222. Komt u liever bij ons langs? Kom dan naar de Stille Omgang in Lepelstraat.


N

Jarenlange ervaring

N

Totaaloplossing op maat

N

Professionele ontwerpen

Ons werk

Share This