Als u uw tuin gaat aanpakken, wilt u dat uw hoveniersbedrijf alles voor u regelt.

Aanleg vijver

Van een ontwerp tot aan de aanleg en zelfs het onderhoud van een vijver: W&M Tuincomfort in Lepelstraat staat klaar om u te helpen. Met een doordacht plan, een liefde voor het vak en kennis van zaken, zorgen onze medewerkers voor een vijver zoals u dat in gedachten heeft. Kies voor de aanleg en het onderhoud van een vijver bij u thuis of fleur uw bedrijf op met water voor de zaak.

Het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van de vijver bij één bedrijf

De aanleg van een vijver gebeurt altijd in verschillende stappen. Geef uw plannen en ideeën aan ons door, zodat wij voor u aan de slag kunnen. Wij maken een ontwerp voor u, die u vervolgens goedkeurt. Kunt u zich 100% vinden in onze plannen? Dan gaan wij vervolgens voor u aan de slag. Creëer rust en kalmte en laat een vijver aanleggen van het formaat dat u wilt.

Het nut van vakkundig onderhoud van de vijver

Niemand zit te wachten op mankementen aan de vijver. Wees problemen, zoals een lekkage, voor en schakel ons in voor professioneel onderhoud. Dan bent u verzekerd van een volle vijver, waar u maximaal plezier van heeft. Als u het doet, doe het dan goed. Laat ons langskomen voor onderhoud van de vijver, zodat u daar geen omkijken meer naar heeft.

Zo maakt u uw tuin compleet

Kunt u de hulp bij de aanleg of van het onderhoud van een vijver goed gebruiken? Neem dan contact met ons op. Vul het contactformulier in of spreek een van onze medewerkers door te bellen naar 06-51502222. Gaat u liever met ons rond de tafel zitten? Kom dan maandag tot en met zaterdag én de laatste zondag van de maand langs in Lepelstraat. Dan weet u zeker dat uw vijver er netjes bijligt.

N

Jarenlange ervaring

N

Totaaloplossing op maat

N

Professionele ontwerpen

Ons werk

Share This